Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, γίνονται σε ασφαλή χώρο που προετοιμάσαμε στην οδό Χρήστου Πίψου 5 κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Ο χώρος λειτουργεί με φροντίδα του οργανισμού Agape και του οργανισμού AMG. Τα έξοδα των επίπλων γραφείων διατέθηκαν από προσφορές των δύο οργανισμών αυτών.
Πολλές φορές συνεργαστήκαμε με εθελοντές γιατρούς και οδοντιάτρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχοντας ιατρική και οδοντιατρική φροντίδα στους εξυπηρετούμενους μας.
Στις αίθουσες διδασκαλίας μας, γίνονται κάθε βδομάδα ειδικά μαθήματα στα πλαίσια του Χριστιανικού προγράμματος Αλ Μασίρα από ειδικευμένους εθελοντές. Τα μαθήματα αυτά γίνονται στα Αγγλικά αρχικά σε Πακιστανούς. Πολύ σύντομα θα γίνονται και στα Αραβικά από Αραβόφωνους συνεργάτες.
Διαθέτουμε Καινές Διαθήκες και Άγιες γραφές σε διάφορες γλώσσες σε όποιους τις ζητήσουν. Έχουμε Άγιες Γραφές και Κ. Διαθήκες στα Αραβικά, τα Φαρσί (Περσικά), τα Νταρί (Αφγανικά), Ούρντου (Πακιστανικά). Επίσης για όποιον ζητήσει, έχουμε μνήμες για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές με την ταινία Ιησούς και Άγιες Γραφές σε πολλές γλώσσες. Οι εξυπηρετούμενοι μπορούν να κρατήσουν την ταινία Ιησούς και την Γραφή στη γλώσσα τους και να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο της μνήμης για δική τους χρήση. Αυτές οι μνήμες είναι προσφορά από Αμερικανούς Ιεραποστόλους που εργάζονται στην Αλβανία.
Όταν ξεκινήσαμε να λειτουργούμε θέλαμε να εξυπηρετούμε κυρίως για λόγους ασφαλείας οικογένειες προσφύγων, κυρίως Αραβόφωνες. Οι οικογένειες αυτές όμως άρχισαν να λιγοστεύουν στην Θεσσαλονίκη, αλλά και οι ανάγκες τους μειώθηκαν επειδή φιλοξενούνται σε σπίτια με φροντίδα οργανισμών, του ελληνικού κράτους και του οργανισμού UNHCR.
Στη γειτονιά μας όμως κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό παρέμεναν πολλοί Πακιστανοί και άλλοι μετανάστες άστεγοι, σε εγκατελειμένα κτίρια, που χρειάζονταν όλες τις υπηρεσίες μας. Έτσι κάθε μέρα λειτουργίας κάνουν μπάνιο 50-60 άτομα, πλένουν τα ρούχα τους 20-30 άτομα ή οικογένειες. Δέχονται μαθήματα 10-20 άτομα. Συνολικά περνούν από το κέντρο 130-150 άτομα.